Complyit

Varmt välkommen Aya!

Vem är du?

Min bakgrund är civilingenjör i kemiteknik från Uppsala universitet. Jag beskrivs ofta som en person som är trygg, ärlig och lättsam med glimten i ögat. När jag inte jobbar så är läsning och träning, framförallt pilates, något som genast kan få mig på bättre humör. Jag har även ett stort intresse för mat och älskar att upptäcka nya restauranger både på hemmaplan och utomlands.  

Vad lockade dig att söka till Complyit?

Det som lockade mig att söka till Complyit är bla det goda ryktet som Complyit har. Att det är en arbetsplats som inte bara investerar och tror på sina medarbetare men som även präglas av kvalitet och professionalism. Dessutom så har Complyit en bred portfölj av kunder inom Life Science och handplockade konsulter med spetskompetens som kan tillgodose kundens behov. Att potentiellt bli en del av den sfären var den primära anledningen till att söka till Complyit.

Vad brinner du för?

Jag brinner för utveckling! Att aktivt utmana mig själv till att utvecklas kan som initialt bära med sig frustration, man vill ju bemästra det man tar sig an och helst snart. Men, allt som är värt att kämpa för kräver tålamod. Detta tankesättet gör mig agil och anpassningsbar vilket resulterar i att jag lätt kan identifiera stagnation och agera därefter.

Vad ser du mest fram emot med din nya tjänst?

Jag ser mest fram emot att utvecklas på en plats där min vision och ambition är förenlig med min arbetsgivares. Mest av allt ser jag fram emot gemenskapen och den kultur som Complyit har skapat där jag, äntligen, kan vara en del av.