Complyit

Varmt välkommen Josefin!

Vem är du?

Mitt namn är Josefin och jag har en civilingenjörsutbildning från KTH inom medicinsk teknik. Jag ser mig själv som en positiv och samarbetsvillig person, samtidigt som jag som ingenjör är lösningsfokuserad, noggrann och van att arbeta strukturerat för att uppnå effektiva resultat. För mig är det alltid viktigt att bidra till teamet, stötta mina kollegor när det behövs och skapa en god atmosfär på arbetsplatsen – glädje smittar ju! På min fritid är jag allra helst utomhus; jag tycker om att springa och åka skidor, gärna tillsammans med min hund.

Vad lockade dig att söka till Complyit?

Det var möjligheten att utvecklas inom life science, en av Sveriges starkast växande sektorer och ett område som är otroligt viktigt och ständigt aktuellt. Dessutom fastnade jag verkligen för Complyit och deras värderingar, som känns genuina och i linje med mina egna.

Vad brinner du för?

Jag brinner för att ständigt lära mig nya saker och utvecklas, både professionellt och personligt. Att få utmana mig själv genom att skaffa ny kunskap och nya färdigheter är något som driver mig framåt och ger mig energi i både arbete och vardag!

Vad ser du mest fram emot med din nya tjänst?

Att få lära känna människor som delar mitt intresse för life science och att tillsammans med dem kunna bidra till meningsfulla projekt.